Ursula van Zantvliet Rozemeijer

Ursula van Zantvliet Rozemeijer is directeur van MeerBusiness Amsterdam. Inmiddels is ze al meer dan 20 jaar een professional op het gebied van business development, consultancy en netwerken. Ursula van Zantvliet Rozemeijer is resultaatgericht, energiek, heeft een hands-on sales-mentaliteit, heeft het beste strategisch inzicht en weet altijd de teams waar zij mee werkt te motiveren om hun doel te bereiken.

Carrière

Voordat Ursula van Zantvliet Rozemeijer directeur van MeerBusiness Amsterdam werd, stond ze aan het roer van haar eigen consultancy kantoor; C-Strategies. Met haar kantoor richtte ze zich met name op sales en had ze zo’n dertig medewerkers onder zicht. Daarvoor was ze werkzaam bij Omnidata. Ze was hier lid van het managementteam en was met name verantwoordelijk voor het opzetten van de marketingafdeling en de verdere aansturing hiervan. Voordat Ursula van Zantvliet Rozemeijer bij Omnidata aan de slag ging, werkte ze een aantal jaar bij de VNU. Ze begon hier oorspronkelijk als een management trainee, maar rolde uiteindelijk door in verschillende functies waaronder business consultant, commercieel beleidsmedeweker en productmanager.
Naast haar bezigheden als directeur van MeerBusiness Amsterdam, is Ursula van Zantvliet Rozemeijer ook als parttime docent verbonden geweest aan de Hogeschool InHolland. Hier doceerde ze het vak sales- en accountmanagement. Daarnaast is Ursula van Zantvliet Rozemeijer tevens een veelgevraagd spreker bij verschillende organisaties en evenementen.

Opleiding

Ursula van Zantvliet Rozemeijer studeerde bedrijfseconomie aan de University of Western Australia in Perth en aan de Universiteit van Amsterdam. In 1991 wist ze haar doctoraalexamen cum laude te behalen. Daarna begon Ursula van Zantvliet Rozemeijer aan een opleiding psychologie, tevens aan de Universiteit van Amsterdam. In 1992 behaalde ze haar propedeuse. Later, in 2001, voltooide Ursula van Zantvliet Rozemeijer met succes aan het NIMA de marketeersopleiding (NIMA C).

Over MeerBusiness Amsterdam

MeerBusiness Amsterdam is een zakelijk platform voor organisaties en ondernemers. Als platform biedt zij hen een plek waar ze met elkaar in gesprek kunnen gaan en ideeën kunnen uitwisselen. Hierdoor kunnen zij samen op een actiegerichte en effectieve wijze de business bevorderen uiteindelijk de economie van de maatschappij in de regio verbeteren. MeerBusiness Amsterdam richt zich met name op het MKB binnen de regio Amsterdam. Naast het bieden van een platform heeft maakt MeerBusiness Amsterdam ook gebruik van een aantal instrumenten om ondernemers en organisaties te ondersteunen. Te denken valt aan onder andere een nieuwsbrief die elke twee weken ruim 25.000 directeuren en ondernemers bereikt en exclusieve bijeenkomsten.
Bovendien is MeerBusiness Amsterdam, en dus ook Ursula van Zantvliet Rozemeijer, de initiatiefnemer van de Amsterdam Business Award, samen met onder andere De Telegraaf, (toenmalige) Kamer van Koophandel Amsterdam en de Vrije Universiteit.

Terug naar top