Tom Driessens

Tom Driessens is ondernemer. Hij runt hij bedrijf GMO in België, waarmee hij appartementen en studio’s verhuurt aan bedrijven en particulieren. En hij is actief in de drankenhandel in Dubai, dit bedrijf heeft MBT Corporation.

Ambitieus

In 1981 gaat Tom Driessens het huis uit om te studeren. Hij begint met een studie Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) aan de universiteit van Antwerpen. Tijdens deze studie is hij ook leider van de scouts in Antwerpen. Maar zijn blik op de wereld is groot en hij kiest na het afronden van de TEW voor een studie in de Verenigde Staten. Hij belandt uiteindelijk op de universiteit van Phoenix, de hoofdstad van Arizona. Hier volgt hij de master International Management (MIM) aan de American Graduate School of International Management. Door deze studie-ervaring krijgt hij een internationale kijk op het zakenleven, wat hem uiteindelijk goed van pas komt in zijn ondernemersplannen.

Ondernemerschap

In 1990 start Tom Driessens met zijn eerste onderneming: TTI België (TomTrade International). Hij ontdekt dat hij het importeren van producten over de hele wereld interessant vindt en richt daarom in 1996 zijn tweede bedrijf op: Manutrade Luxemburg. Tom Driessens blijkt succesvol en wordt daarom importeur van luxe elektronicamerken in België en Luxemburg zoals Toshiba, Bose en Harman Kardon.

De passie van Tom Driessens ligt bij het ontdekken van nieuwe uitdagingen, daarom zorgt hij ervoor dat hij genoeg afwisseling heeft in het zakelijke leven. Op dit moment is hij werkzaam als agent-onderaannemer voor het vastgoedbedrijf GMO in België. Hij verhuurt en verkoop woningen en bedrijfspanden aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Hiervoor heeft hij dagelijks contact met investeringsmaatschappijen. Daarnaast is hij met MBT Corporation actief in de drankenhandel in Dubai.

Persoonlijk

Op 27 juni 1962 wordt Tom Driessens geboren in Antwerpen. Hij groeit op in een liefdevol gezin in Antwerpen. Zijn ouders hebben hem altijd gesteund in zijn internationale studie- en ondernemersplannen. Op dit moment woont Tom Driessens nog steeds in België, in Schilde, vlakbij Antwerpen. Hij woont hier met zijn twee kinderen (zoons, 1994 en 1996). Tom Driessens zit voor zaken vaak in het buitenland, zoals Dubai, Hongkong of Singapore, maar in zijn vrije tijd reist hij ook graag, onder andere naar Uruguay en Argentinië. Ook is hij sportief: hij fietst en golft graag.

Terug naar top