Hellen Aartsen

Hellen Aartsen is oprichter van Aartsenfruit Kids Foundation. Binnen de stichting is ze voorzitter, waarmee ze verantwoordelijk is voor het opzetten van de projecten, het leggen van contacten en het maken van afspraken met partners.

Aartsenfruit Kids Foundation

Hellen Aartsen wil met Aartsenfruit Kids Foundation de boodschap uitdragen dat natuur, welzijn en gezondheid met elkaar verbonden zijn. Dat is ook waar de stichting voor staat: enerzijds worden er projecten opgezet die kinderen extra bewust moeten maken van het belang van een gezonde levensstijl met de juiste voeding. Anderzijds worden er projecten georganiseerd waarin Aartsenfruit Kids Foundation ouders via speciaal opgezette projecten helpt. Denk hierbij aan kinderfeestjes, sinterklaascadeautjes en schoolbenodigdheden in samenwerking met CJG Breda.

Huidige werkzaamheden

De partner van Hellen Aartsen is eigenaar van het familiebedrijf Aartsenfruit, een importbedrijf in groente en fruit. Ze heeft haar man altijd ondersteunt in zijn werkzaamheden voor het importbedrijf. Daarnaast heeft ze verschillende functies vervuld als secretaresse, in de verkoop en achter de receptie. Vanaf het moment dat hun eerste zoon werd geboren, is ze voor de kinderen gaan zorgen. In 2007 is de stichting opgericht, hierin heeft Hellen Aartsen het voortouw genomen en is ze vanaf de eerste dag voorzitter. Ze zet de projecten op en gaat samen met de andere bestuursleden om tafel zitten om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast stuurt ze de vrijwilligers en de projectcoƶrdinator aan.

Persoonlijk

Hellen Aartsen werd op 17 oktober 1968 geboren in het Brabantse Prinsenbeek. Hier groeit ze ook op. Nu woont ze samen met haar man in Breda. Samen kregen ze twee zoons. Hellen Aartsen richt zich nu volledig op Aartsenfruit Kids Foundation, hetgeen erg dankbaar werk is en ze veel energie uithaalt. In haar vrije tijd reist ze graag en ze gaat regelmatig met haar man op zakenreis. Hellen Aartsen wil graag blijven leren, meegaan met ontwikkelingen en openstaan voor nieuwe dingen.

Terug naar top