Andy van der Mark

Persoonlijk

Andy van der Mark is geboren op 23 januari 1969 in Melbourne in Australië, maar groeide op in Amersfoort. Voordat het gezin naar Amersfoort verhuisde, vertrokken zij eerst van Australië naar de Verenigde Staten en verhuisden daarna naar Nederland. Nadat het gezin uiteindelijk gesetteld was in Amersfoort ging Andy van der Mark naar basisschool De Biezen en later ook naar de middelbare school het Eemland College. Hierna besloot hij Fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam te gaan studeren.
In zijn vrije tijd doet Andy van der Mark graag aan sporten zoals tennis en boksen, speelt hij graag gitaar en produceert hij tevens (dance)muziek. Samen met zijn partner heeft Andy van der Mark twee zoons en woont tegenwoordig in Bergen (Noord-Holland).

Carrière

Inmiddels heeft Andy van der Mark als jurist al bijna 30 jaar werkervaring. Deze ervaring heeft hij deels opgedaan bij PriceWaterhouseCoopers. Hier werkte hij als fiscaal adviseur.
In 2001 stopte Andy van der Mark bij PriceWaterhouseCoopers, omdat zijn interesse in het ondernemerschap alsmaar bleef groeien en richtte zijn eigen kantoor op: Van der Mark & Partners. Hier is hij nog steeds werkzaam en eigenaar van. Andy van der Mark vindt het heel belangrijk om zich altijd voor 100% in te blijven zetten voor zijn klanten. Hierdoor heeft hij ook een klanten- en relatienetwerk kunnen opbouwen waar hij trots op kan zijn.
Zijn passie ligt in het creatieve aspect van zijn vak, waardoor hij altijd weer een mogelijkheid kan vinden om zijn klanten te helpen, in welke positie of situatie zij zich dan ook bevinden. Voor de toekomst heeft Andy van der Mark de ambitie om alleen maar verder te blijven groeien als jurist en ondernemer.

Van der Mark & Partners

Van der Mark & Partners is een fiscaal en juridisch advieskantoor dat ondernemers en bedrijven in het binnen- en buitenland van advies voorziet. Te denken valt bijvoorbeeld aan juridisch advies en hulp bij onderhandelingstrajecten bij overnames. Bij het kantoor zijn enkel alleen ervaren adviseurs en accountants werkzaam, zodat zij haar klanten van de beste adviezen kan voorzien.

Van der Mark Investment

Van der Mark Investments is een investeringsmaatschappij voor start-ups en bedrijven die nog groeiende zijn. De branches waar Van der Mark Investments zich vooral op focust zijn financiële en (fiscaal) juridische dienstverlening, vastgoed, high-end transport, en internet, media en entertainment. Door aan startende ondernemers een financiële bijdrage te leveren en ze te voorzien van de juiste adviezen, helpt Van der Mark Investments deze ondernemers hun onderneming succesvol te maken.

Terug naar top