Perry Muijselaar

Duikscholen

Sinds 2003 heeft Perry Muijselaar acht duikscholen, vier winkels en een groothandel op Bonaire overgenomen. Hij is met één duikschool begonnen en later kwamen daar meerdere duikscholen bij. Met de groothandel koopt hij op grote schaal duikartikelen in waarmee hij zijn eigen duikscholen, andere duikscholen en –winkels kan voorzien. Elke zes weken reist Perry Muijselaar voor een weekje heen en weer. Vanuit Nederland regelt hij de in- en verkoop voor de groothandel en de marketingactiviteiten voor deze bedrijven. De duikscholen zijn inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf waarbij ook veel wordt samengewerkt met grote hotelketens op Bonaire.

Maatschappelijk betrokken

Omdat Perry Muijselaar vooral op Bonaire onderneemt, voelt hij ook de verantwoordelijkheid om maatschappelijk iets te betekenen voor het eiland. ‘Clean Up Dive’ is een initiatief waarbij duikers maandelijks het rif samen gaan opruimen. De duikschool stelt alle duikgerei beschikbaar om de klus te realiseren en aan het einde van de dag wordt er afgesloten met een barbecue. ‘Debris Free Bonaire’ is een zelfde soort initiatief waarbij al het aangespoelde afval bij de kustlijnen wordt weggehaald. Tevens geeft Perry Muijselaar lokale jongeren van Bonaire de kans om een duikcursus te doen, in ruil voor drie maanden gratis werken. Na de duikcursus wordt ze een baan als duikinstructeur aangeboden. Met deze initiatieven probeert Perry Muijselaar bij te dragen aan de ontwikkeling van de lokale bevolking.

Persoonlijk

Perry Muijselaar groeide op in Brabant. Hier is hij ook naar de basis- en middelbare school gegaan en heeft hij gestudeerd. Zijn vader was ook ondernemer. Hij was eigenaar van een elektrotechnisch bedrijf in de scheepsvaart. Van zijn vader leerde hij hard te werken, consciëntieus en rechtlijnig te zijn. Zijn ambitie was dan ook van jongs af aan om ondernemer te worden, het maakte hem niet uit waarin. Hij heeft deze ambitie waar gemaakt met meerdere bedrijven op zijn naam, maar hij is altijd bezig met het creëren van nieuwe ideeën en kijken waar kansen liggen. Op dit moment is hij bezig met het opzetten van een webshop. Naast het ondernemerschap fietst Perry Muijselaar ook graag, elk jaar is de Alpe d’Huez beklimmen zijn doel. In zijn vrije tijd vaart hij graag met zijn bootje en houdt hij van gezelligheid en lekker eten. Naast zijn reizen naar Bonaire, is hij elke winter ook te vinden in Oostenrijk voor wintersport en gaat hij af en toe een weekendje naar Ibiza.

Terug naar top