Nadine Dijkman

Nadine Dijkman startte haar loopbaan in de zorg, vervulde verschillende leidinggevende functies en deed ervaring op bij een makelaarskantoor. Toen Dijkman naar Marbella, Spanje verhuisde, is ze haar eigen vastgoedkantoor gestart genaamd ONES Realty Group. Inmiddels zijn we ruim zeven jaar en drie vestigingen verder. Na Marbella opende Nadine Dijkman een vestiging in Dubai en een op Ibiza. Met ONES Realty Group richt Dijkman zich voornamelijk op het aan- en verkopen van vastgoed in het hogere segment.

Veel reizen

Ondanks dat Nadine Dijkman niet altijd een baan in het vastgoed of de makelaardij heeft geambieerd, kwam de carrièreswitch een aantal jaar geleden niet geheel onverwacht. “Mijn opa was ook altijd bezig met het bouwen, verbouwen en verkopen van panden. Ik zag hoe gepassioneerd hij hier mee bezig was. Dat heeft mij wel geïnspireerd.” Doordeweeks is Nadine Dijkman veel aan het reizen tussen Marbella, Ibiza, Dubai en Nederland. Ook bezoekt ze vaak andere locaties als een leuk project zich voordoet. “Onder andere het reizen is wat het werk zo uitdagend en leuk maakt”, aldus Nadine Dijkman. Daarnaast is ze graag op de hoogte van wat er op de verschillende locaties van ONES Realty Group speelt. “Gelukkig zie ik mijn werk niet alleen als mijn werk, ik haal er veel voldoening uit. Anders is het niet vol te houden.”

Luxe jachten

ONES Realty Group richt zich voornamelijk op het exclusieve segment. Ze ondersteunen klanten zowel bij de verkoop als aankoop van objecten. Naast bijvoorbeeld luxe villa’s en appartementen heeft ONES Realty Group ook jachten in haar portefeuille. “Dat wij ook jachten aanbieden komt mede door mijn eigen interesse in boten en varen. Inmiddels is dat wel iets geworden waarmee wij ons kunnen onderscheiden ten opzichte van onze concurrenten.” Ook voor grotere objecten zoals hotels en wijngaarden is de klant bij ONES Realty Group aan het juiste adres. Dijkman en haar team leveren voornamelijk aan een kleine en selecte groep van investeerders waar ze een goede band mee onderhoudt.

Familie

Veel vrijetijd heeft Nadine Dijkman niet. Toch probeert ze tijd vrij te maken om leuke dingen met haar familie en vrienden te ondernemen. Zo bezoekt ze graag een beachclub en houdt ze ervan om uitgebreid te koken. Ook privé houdt ze zich bezig met het renoveren van een drietal villa’s. Dijkman hoopt nog voor langere tijd actief te mogen zijn in haar eigen bedrijf. Het is haar droom om in de toekomst ONES Realty Group gezond te houden en vele gelukkige klanten te mogen bedienen.

Terug naar top