Jerry Langelaar

Jerry Langelaar heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de financiële sector. In 1995 richtte hij Wilgenhaege Vermogensbeheer op. Hij weet het bedrijf tot een succes te brengen; Wilgenhaege Vermogensbeheer is een van de meest toonaangevende vermogensbeheerders van Nederland.

Opleiding en werkervaring

Na de havo gaat Jerry Langelaar HTS Werktuigbouwkunde studeren, daarna pakt hij een studie Bedrijfskunde op. Toen hij begon met studeren had hij de ambitie om belegger, investeerder en ondernemer te worden. Na twee studies was hij klaar om het bedrijfsleven in te stappen. Jerry Langelaar deed managementervaring op bij onder andere KLM. Ook bij Mees Pierson deed hij ervaring op op het gebied van Capital Management. Ondertussen volgde hij nog een studie Economie.

Wilgenhaege

In 1995 maakt Jerry Langelaar zijn ambitie waar, hij wordt belegger, investeerder en ondernemer. Hij richt namelijk Wilgenhaege Vermogensbeheer op, een beleggingsinstelling- en onderneming die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, beleggingsproducten, beleggingsfondsen en investeringen in kansrijke (niet-beursgenoteerde) ondernemingen. Als algemeen directeur geeft hij leiding aan een team van vijfentwintig medewerkers en houdt hij zich bezig met de strategiebepaling. Tevens bepaalt Jerry Langelaar het beleggingsbeleid en ontwikkelt hij beleggingsproducten.

Privé

Jerry Langelaar wordt geboren op 17 januari 1963 in Amsterdam. Hier groeit hij ook op. Na de middelbare school gaat Jerry Langelaar studeren. Hij blijft in Amsterdam wonen. Op latere leeftijd verhuist hij naar Hoofddorp, waar hij nu nog steeds woont met zijn vrouw. Jerry Langelaar is sinds 1986 getrouwd en heeft drie kinderen: twee dochters en een zoon. Buiten werktijd om ontwikkelt hij zich graag en leest hij graag over de hedendaagse ontwikkelingen. Ook sport hij graag in zijn vrije tijd.

Terug naar top