Hans van Dijk

Hans van Dijk (1962) is senior consultant bij BizzAdvice. Daarnaast heeft hij een makelaarskantoor in Almere. Hiermee is hij actief in koop-, huur- en recreatiewoningen in zowel Nederland als het buitenland.

Hans van Dijk groeit op in Haarlem, hier heeft hij ook de middelbare school afgemaakt. Na de middelbare school gaat hij meteen aan de slag in een supermarkt en volgt hier een werk- en leertraject voor supermarktmanager. Later wordt hij aangesteld als supermarktmanager. In 1985 neemt Hans van Dijk afscheid van de supermarkt en begint voor zichzelf: hij start een delicatessewinkel met onder meer kaas en gevogelte. Daar opvolgend vervult hij nog verschillende functies als directeur en projectmanager.

Vastgoedbranche

In 2006 maakt Hans van Dijk de omslag naar het vastgoed. Hij start met Hakinejo Vastgoed, zijn eigen vastgoedbedrijf waarmee hij zich richt op vakantiewoningen in verschillende landen. Hij specialiseert zich vervolgens in woningen op of nabij een golfbaan. In 2009 stopt hij met zijn vastgoedonderneming, maar de vastgoedbranche bevalt hem wel. Hij gaat namelijk als sales- en marketingdirecteur aan de slag bij Collage Vastgoed. Hans van Dijk is verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten voor de verkoopprojecten van Collage Vastgoed in Nederland en in de Caribbean. Later krijgt hij een baan aangeboden als director operations bij een dochteronderneming van Collage Vastgoed. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de realisatie van vijfenveertig villa’s op Curaçao.

Sinds een korte tijd heeft Hans van Dijk een eigen makelaarskantoor: Flevo Makelaars. Hij bemiddelt in de aankoop en verkoop, en huur en verhuur van gewone en recreatiewoningen. Hij bemiddelt tevens in hypotheken en verzekeringen.

BizzAdvice

Na zijn functie bij Collage Vastgoed begon Hans van Dijk bij BizzAdvice als senior consultant, hier werkt hij op dit moment nog. In deze functie geeft hij professioneel advies aan bedrijven in hun huidige bedrijfsvoering. Dit start met een analyse en vervolgens rolt daar een werkbaar adviesplan uit. Het begeleiden en ondersteunen van managers en teams behoort ook tot een van zijn taken bij BizzAdvice.

Nevenfuncties

Vanaf zijn achttiende is Hans van Dijk actief in verschillende verenigingen, in de politiek en in kerkelijke gemeenschappen. Op dit moment is hij actief bij de Vereniging van Eigenaren ‘Montana Park Apartments’ op Noord-Aruba. Daarnaast is hij fractiesecretaris en voorzitter van de ChristenUnie in Almere. Deze maatschappelijke inzet heeft hem in 2001 een benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau opgeleverd.

Terug naar top