Gijs de Jager

Gijs de Jager is geboren op Scheveningen op 6 december 1956 in een streng gereformeerd gezin te midden van drie zussen. De moeder van Gijs de Jager leerde hem al vroeg lezen en schrijven en zodoende heeft hij de eerste klas van de basisschool over mogen slaan. Na zijn basisschooltijd heeft Gijs de Jager wat wij nu de MAVO en HAVO noemen, doorlopen. Al gauw zag Gijs de Jager in dat het leven zich niet binnen de vier muren van een klaslokaal afspeelde, maar dat het vooral daarbuiten gebeurde. Op zijn achttiende verliet Gijs de Jager dan ook zijn ouderlijk huis op Scheveningen om zijn geluk elders te beproeven. Amsterdam is daarna een van de belangrijke hoofstukken in zijn leven geworden.

Loopbaan

Gijs de Jager had geen vastomlijnd carrièreplan, maar begon met het oppakken van enkele administratieve taken bij een accountantskantoor. Toen een relatie van zijn werkgever te maken kreeg met forse brandschade en in een akelige situatie met de VvE terecht kwam, heeft Gijs de Jager hierin kunnen ondersteunen en werd hij door deze mede-eigenaar van de VvE gevraagd om voor hem te komen werken. Dit was bij een grote vastgoedonderneming. Later is Gijs bevriend geraakt met zijn dochter, waarmee hij later ook getrouwd is.

Persoonlijk leven

Gijs de Jager is in 1981 voor zichzelf begonnen en in 1986 getrouwd. Hij heeft dus al ruim 35 jaar ervaring als ondernemer. Gijs de Jager was goed in zijn vak en waar het succes lonkt, is het immers zonde om dat te laten liggen.

Dankzij zijn vrouw Eka, die hij heeft ontmoet in het ziekenhuis in Georgië, kreeg Gijs de Jager ook zakelijk veel inspiratie en startte hij een onderneming in Georgië. Daar heeft hij met lokale partners meerdere goede initiatieven kunnen starten en op die manier heeft hij zich genesteld in de vastgoedsector in Georgië.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd reist Gijs de Jager graag met zijn vrouw af naar Georgië, het land waar zijn vrouw vandaan komt. De familie van zijn vrouw is dan ook nog steeds woonachtig in Georgië. Tijdens deze reizen is hij ook vaak zakelijk actief in de vastgoedsector.

Nederland

Hoewel hier zijn roots liggen, sluit Gijs de Jager niet uit dat hij hier de rest van zijn leven zal blijven wonen. Dankzij zijn vrouw heeft Gijs de Jager het prachtige Georgië ontdekt en wie weet dat ze daar met het pensioen van zijn vrouw naar toe zullen verhuizen.

Terug naar top