Gerard Haisma

Gerard Haisma heeft in zijn loopbaan verschillende functies in diverse branches vervuld. Van manager kwaliteitscontrole en salesmanager tot directeur van bedrijven in de zorg- en dienstverlenende sector. De meeste voldoening haalt hij uit het opzetten van eigen bedrijven en als deze draaiende zijn, weer op zoek te gaan naar iets nieuws.

Ondernemer

Vanaf jongs af aan wilde Gerard Haisma bij de politie. Op zijn zestiende start hij bij de Koninklijke Marechaussee en van daaruit weet hij zijn ambitie waar te maken en begint hij bij de toenmalige Rijkspolitie. Gerard Haisma: “Ik heb mij binnen de politie opgewerkt en verschillende functies bekleed, daar ben ik wel trots op. Op mijn drieëndertigste verliet ik de politie om voor mezelf te beginnen. Ik heb een eervol ontslag gekregen en ben als directeur K9 Speurhonden Service BV begonnen.” Bij dit bedrijf is hij tevens Internationaal Commandant geweest en heeft hij meegeholpen bij twee grote aardbevingen in Turkije in 2000. Daarnaast is hij onder meer oprichter en eigenaar geweest van Praktijk Training Centrum Healthcare, Energia Verde Spain, Premier Villas Holidays en van een Nederlandse boekenwinkel in Spanje. Ook is hij de bedenker van het afscheidshuis ‘De Vlindertuin’, dat het eerste afscheidshuis in Nederland is, nu zijn er ruim dertig afscheidshuizen. Gedurende deze periode schreef Gerard Haisma ook een boek met de titel ‘Wat ik nog zeggen wil’, en nam hij een nummer op ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Op dit moment is Gerard Haisma productmanager bij NRG Collectief en salesmanager bij United Bull Traders.

NRG Collectief

NRG Collectief verkoopt energie (gas en elektra) aan zakelijke klanten. De inkoop vindt plaats op basis van een collectief. Daarnaast worden er zonnepanelen verkocht met of zonder SDE-subsidie. “Op basis van mijn contacten bezoek ik klanten door heel Nederland. Nadat ik de wensen en behoeften in kaart heb gebracht, ga ik op zoek naar de meest goedkope oplossing voor de klant om energie aan te kopen. Met NRG Collectief bieden we onze klanten een compleet pakket waarbij we persoonlijk het bedrijf doorlichten om energie te kunnen besparen. Door het persoonlijke contact ontstaat er een vertrouwensband met de klant. Klanten blijven daardoor vaak voor jaren klant bij NRG Collectief.”

Europe United Bull Traders

United Bull Traders is een nieuw cryptocurrency-bedrijf dat met een eigen platform en cryptomunt op de markt komt. Dit nieuwe en unieke platform is er voor zowel beginners als voor professionals. Het platform komt eind januari 2020 op de exchangemarkt. “Ik draag in dit bedrijf zorg voor de werving van nieuwe klanten en bied tussenpersonen de mogelijkheid om nieuw klanten aan te brengen. Hiervoor ontvangen zij dan weer een percentage. Dit platform biedt de mogelijkheid om zelf een account aan te maken en hiermee op redelijk eenvoudige wijze geld te verdienen in de cryptocurrency markt. Mensen kunnen met de inleg van een laag bedrag toch mooie rendementen behalen op dit platform.” Ook is Gerard Haisma het gezicht van deze organisatie. Hij is te zien in een promotievideo die naar nieuwe klanten wordt gestuurd.

Terug naar top