Elise van Wonderen

Over Elise van Wonderen

Elise van Wonderen is een Nederlandse ondernemer en eigenaresse van de webshop ModeMusthaves.com. Voordat ze zich op het ondernemerschap stortte, was Elise van Wonderen altijd al bezig met mode. Zo heeft ze eerst meerdere cursussen op het gebied van styling gevolgd, alvorens ze in 2005 Fashion & Management op het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) ging studeren. Hier studeerde ze in 2009 aan af. Tijdens en na haar studie liep Elise van Wonderen stage bij belangrijke modebedrijven zoals Friis & Company en Ilja Vissers Group.
Voordat Elise van Wonderen haar eigen webshop oprichtte werkte ze bij I Love Fashion News (tegenwoordig Annicvw.com), de fashion- en lifestylewebsite van haar zus Annic van Wonderen. Hier was zij verantwoordelijk voor de sales voor bijvoorbeeld webshops. Zodoende kwam Elise van Wonderen in aanraking met vele grote webshops. Ze zag zo ook hoe dingen anders konden en besloot haar eigen webshop op te richten: ModeMusthaves.com. In amper 11 weken was haar idee werkelijkheid geworden en ging de webshop al online. Vooral social media speelt een belangrijke rol voor Elise van Wonderen. Ze gelooft niet in adverteren en probeert juist haar doelgroep via social media te bereiken en dit doet zij met succes. In 2014 opende ze bijvoorbeeld voor drie dagen een ModeMusthaves.com pop-up store in Amsterdam, waar ruim 2.000 klanten op afkwamen.
Hoewel Elise van Wonderen inmiddels niet meer werkzaam is bij de website van haar zus Annic, heeft ze er wel nog steeds een maandelijkse column waarin ze vertelt over het runnen van haar eigen webshop.

ModeMusthaves.com

ModeMusthaves.com is een Nederlandse webshop dat zich focust op mode, home, beauty en sport. De webwinkel is opgericht in 2011 en sindsdien ontzettend snel gegroeid. Naast de laatste ‘musthaves’ op het gebied van mode en de leukste onontdekte merken, heeft ModeMusthaves.com ook haar eigen producten en zelfs een eigen parfum. Door continu de laatste trends in de gaten te houden en de bekendste bloggers op de voet te volgen, is het assortiment altijd up-to-date.

ModeMusthaves.com Fierce Festival

In 2015 organiseerde Elise van Wonderen met haar ModeMusthaves.com voor het eerst een ‘Fashion Festival’ in Nederland. Dit festival draait niet om muziek, maar vooral om de laatste mode. Onder het genot van een cocktail en leuke muziek kunnen de bezoekers langs de vele standjes met kleding en accessoires struinen. Daarnaast zijn er ook stylisten en bekende Nederlanders aanwezig om de bezoekers van beauty- en stylingadvies te voorzien.

Terug naar top