Donnie Kabalt

Donnie Kabalt (Den Bosch, 1961) is een ondernemer die aan het roer staat en heeft gestaan van diverse bedrijven. Hij is woonachtig in Huis Ter Heide, een klein dorp in de gemeente Zeist. Momenteel is Donnie Kabalt werkzaam als leidinggevende bij Furstenberg B.V. Service Center; een groothandel die gereedschap, machines en huishoudelijke artikelen aanbiedt. Furstenberg B.V. Service Center is gevestigd aan de Amersfoortsestraat 68 C te Soesterberg.

Furstenberg B.V. Service Center

In 2009 is Furstenberg B.V. Service Center opgericht. Het bedrijf focust zich sindsdien op de import en export van diverse producten. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit B2B-relaties. Furstenberg Service Center heeft voornamelijk gereedschap, machines en huishoudelijke artikelen in zijn assortiment. Alle producten worden rechtstreeks geleverd vanuit het ruim 2500 vierkante meter tellende hoofdkantoor aan de Amersfoortsestraat 68 C. Donnie Kabalt: “We hebben een bijzonder ruim en uniek assortiment waar dagelijks nieuwe producten aan worden toegevoegd. Ook kunnen we veel producten direct uit eigen voorraad leveren en leveren we binnen drie werkdagen door heel Europa.” Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een groot en betrouwbaar netwerk en klantenbestand opgebouwd. “Nieuwe klanten weten ons te vinden door goede mond-tot-mond reclame”, aldus Donnie Kabalt.

Van schrobzuigmachines tot barbecues

Donnie Kabalt is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf. “Ik verzorg alles; van inkoop tot verkoop, maar ik heb ook de dagelijkse leiding. We werken nauw samen met grote en bekende merken zoals Makita, Hyundai, Facom, Kärger en Green Egg.” Furstenberg B.V. Service Center heeft een ruim assortiment met veel verschillende productsoorten. Denk hierbij aan compressors, boorschroefmachines maar ook generatoren en lasapparatuur. Door de jaren heen heeft Donnie Kabalt de nodige productkennis opgedaan. Doordat hij goed luistert naar wat de klant nodig heeft, raakte Donnie Kabalt geïnspireerd om enkele producten te verbeteren. Hierdoor kwam hij tot diverse nieuwe en eigen ontwerpen.

Eigen merk en producten ontwerpen

Samen met een team van medewerkers heeft Donnie Kabalt enkele producten ontwikkeld voor hun eigen merk. Een voorbeeld hiervan is een luxe gereedschapswagen met veel opbergruimte. Een praktisch maar chique ogend design. Doordat er veel vraag naar deze gereedschapswagen is, heeft Donnie Kabalt inmiddels verschillende modellen van de wagen ontworpen. De verschillen tussen de modellen zijn onder andere terug te zien in het formaat en het aantal opbergmogelijkheden voor handgereedschappen.
Donnie Kabalt neemt voornamelijk het ontwerpen van nieuwe producten op zich. Een team van designers zorgt onder andere voor een goede look-and-feel van de nieuwe producten. Kabalt en het team vullen elkaar goed aan. Daarom zijn ze al op vele ideeën gekomen, waarvan er ook een aantal zijn gerealiseerd. Deze producten verkoopt Donnie Kabalt aan klanten via zijn groothandel.

Terug naar top