Ben Vos

Ben Vos is een vastgoedondernemer uit Limburg. Tegenwoordig is hij actief als vastgoedconsultant in het Midden-Oosten.

Studententijd

Na de middelbare school begon Ben Vos aan de studie Commerciële Economie aan de HEAO. Door verschillende bijbanen bij aannemers en projectontwikkelaars en zijn neef die makelaar was, werd zijn interesse in de vastgoed gewekt. Tijdens zijn studie ontwikkelde zich een ambitie om ondernemer in de vastgoedbranche te worden. Vrij snel na zijn studie startte hij zijn eigen bedrijf in het onroerend goed: Vos Investment Groep.

Vos Investment Groep

Toen Ben Vos in 1983 zijn eigen vastgoedbedrijf startte, begon hij met het beleggen in vastgoed in Nederland. Later breidde het zich uit naar Duitsland en inmiddels bevindt het grootste deel van de vastgoedportefeuille van Vos Investment Groep zich in Duitsland. Daarbij focust Ben Vos zich voornamelijk op de beleggingscategorieën kantoren, winkels en woningen.

Dubai

Al twintig jaar komt Ben Vos in Dubai. Hij heeft de stad opgebouwd zien worden en zien groeien. Sinds juli 2017 woont hij zelf in Dubai en is daar actief in de vastgoedbranche. Hij verbindt investeerders in het Midden-Oosten met Europese vastgoedprojecten. Hiervoor werkt hij nauw samen met de private office van de Rulers in Dubai. Samen dragen ze alternatieve investeringen aan in bijvoorbeeld Duitsland, Nederland of Spanje. Met zijn jarenlange commerciële ervaring binnen Vos Investment Groep brengt Ben Vos onroerend goedprojecten aan bij de family offices in Qatar, Oman, Dubai, Saoedi Arabië en Abu Dhabi en consulteert hierbij.

Persoonlijk

Ben Vos werd in Beek, Limburg geboren op 7 maart 1960. Hij groeit op in Limburg en gaat studeren in Sittard. Hij kreeg twee dochters die inmiddels 17 en 22 zijn. Hij sluit niet uit dat zij later ook gaan ondernemen in de vastgoedbranche. De oudste woont en studeert in Londen. Hoewel ze nu even bij haar vader in Dubai woont, om zijn bedrijf te ondersteunen en ervaring op te doen.

Ondertussen geniet Ben Vos van het culinaire eten in Maastricht, want daar houdt hij van. Ook reist hij graag in zijn vrije tijd. Hij heeft al veel van de wereld gezien, waaronder de Malediven, Bali en het noorderlicht in Lapland, maar Spanje blijft zijn favoriete land.

Terug naar top