Bart Voorwinde

Bart Voorwinde is de eigenaar en oprichter van Voorwinde Notariaat in Amsterdam. Het notariskantoor is een middelgroot kantoor met zo’n twintig personen in dienst. Daarnaast is zij met name gespecialiseerd in vastgoed gerelateerde kwesties, maar is daarnaast ook zeer ervaren met het ondernemingsrecht en het familie- en erfrecht. Bart Voorwinde is naast eigenaar zelf ook fulltime als notaris verbonden aan dit kantoor.

Carrière

Alvorens hij notaris werd, heeft Bart Voorwinde eerst drie jaar bij Boekel De Nerée (inmiddels BOEKEL) als kandidaat notaris gewerkt. Na deze drie jaar werkte Bart Voorwinde nog een jaar als kandidaat notaris bij CMS Derks Star Busmann. Toen hij eenmaal notaris was, begon Bart Voorwinde dan ook zijn eigen praktijk in Amsterdam: Voorwinde Notariaat. Voor hem is dit nog altijd de meest belangrijke (en leukste) stap in zijn carrière is geweest. Als eigenaar voert hij vanzelfsprekend notariële werkzaamheden uit, maar daarnaast is hij tevens verantwoordelijk voor management-gerelateerde zaken.

Studie

Tussen 1987 en 1997 studeerde Bart Voorwinde aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij de opleiding Nederlands recht en daarna notarieel recht volgde. Als student was Bart Voorwinde een actief lid van het studentencorps in Amsterdam.

Persoonlijk

Bart Voorwinde is geboren in Den Haag op 29 juni 1967 en groeide op in Bussum. Momenteel woont hij in Amsterdam. Hij heeft twee dochters en drie zonen (geboren in 2002, 2004, 2006, 2007 en 2016). In zijn vrije tijd brengt hij uiteraard het liefste tijd door met zijn gezin. Daarnaast is hij een groot liefhebber van klassieke auto’s en de jaren zestig Formule 1-coureurs, zoals Niki Lauda, Carel Godin de Beaufort en Jim Clark. Ook staat Bart Voorwinde graag op de golfbaan of leest hij een goed boek. Zijn favoriete auteurs zijn onder andere J.C. Bloem, Gerbrand Bakker, Jeffrey Archer, Vasalis en Robert Harris. Zijn favoriete vakantiebestemmingen zijn Spanje vanwege haar golfbanen en de heerlijke keuken, en Engeland vanwege het landschap en haar kastelen.

Terug naar top