Jorgen Bakker

Over Jorgen Bakker

Jorgen Bakker is geboren op 15 februari 1970 in Vlaardingen. Hier groeide hij een deel van zijn jeugd op, alvorens hij naar Hummelo en Keppel verhuisde met zijn ouders en zijn broer. Hier ging hij naar basisschool de ‘Gildeschool’ in Drempt. Daarna verhuisde het gezin naar Bergen (Noord-Holland), waar Jorgen Bakker zijn middelbare schooltijd doorbracht op het Murmellius Gymnasium in het nabijgelegen Alkmaar ging. Nadat hij geslaagd was, begon hij aan een studie Rechten aan de Universiteit van Amsterdam.
Jorgen Bakker is in november 2010 getrouwd en heeft inmiddels een dochter. Hij heeft veel verschillende hobby’s waar hij zijn vrije tijd graag mee vult, zoals sporten, reizen, een goed boek lezen, goede films en series kijken, en natuurlijk tijd doorbrengen met zijn dochter.

Carrière

Terwijl Jorgen Bakker nog bezig was met zijn studie Rechten, raakte hij al geïnteresseerd in vastgoed. Uiteindelijk richtte hij binnen deze sector dan ook, samen met George van der Vlugt, zijn eigen bedrijf op: CAP Living.
Naast CAP Living richtte Jorgen Bakker ook samen met George van der Vlugt Capital Group Amsterdam BV op. CAP Living is op haar beurt weer onderdeel van Reijckeroordt BV, wat destijds onderdeel was van moederbedrijf Capital Group Amsterdam BV.
Uiteindelijk besloten Jorgen Bakker en George van der Vlugt ieder hun eigen weg in te slaan. Jorgen Bakker bleef eigenaar van Reijckeroordt BV, wat nu onderdeel is van moederbedrijf J. Bakker Holding BV. Jorgen Bakker is momenteel dan dus ook directeur van CAP Living, Reijckeroordt BV en J. Bakker Holding BV.

CAP Living

CAP Living is gespecialiseerd in vastgoedbeleggingen en projectontwikkelingen. De projecten waar CAP Living zich met name mee bezighoudt is de renovatie van luxe (monumentale) panden in Amsterdam. Hierbij richt CAP Living zich op zowel commercieel als residentieel vastgoed. Bij de renovatie herstelt CAP Living historische panden en geeft ze een moderne ‘touch’ waarbij ze tegelijkertijd ook de oorspronkelijke charme van het pand probeert te behouden. Om het beste resultaat te bereiken maakt zij enkel en alleen gebruik van de beste vakmensen. Elk project is bijzonder voor CAP Living en heeft haar eigen unieke uitstraling met een perfecte afwerking. Daarom investeert CAP Living ook enkel in maar een klein aantal projecten per jaar.
CAP Living BV is gevestigd op Marnixstraat 285a, 1015 WL Amsterdam. In geval van vragen is zij telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 020 – 6179179 of per e-mail via capliving@capital-group.nl.

Terug naar top