Stefan Seegers

Stefan Seegers is huidig directeur en tevens oprichter van Seegers Beheer Gelderland BV. Met zijn bedrijf richt hij zich op de advisering en ontwikkeling van vastgoed, in het bijzonder leegstaand vastgoed.
Stefan Seegers kan omschreven worden als een professional met een goed commercieel inzicht, een immens doorzettingsvermogen en bovenal resultaatgericht. Doordat hij niet bang is om zich in het diepe te wagen, kan hij omschreven worden als een echte durfkapitalist. Hetgeen dat hij het leukste vind aan zijn werk is het sluiten van deals met zijn onderneming en het adviseren over vastgoed aan andere ondernemingen.
Naast Seegers Beheer Gelderland BV is Stefan Seegers ook oprichter van Noordenlicht. Hij richt zich echter op het moment voornamelijk op Seegers Beheer Gelderland BV.

Over Seegers Beheer Gelderland BV

Seegers Beheer Gelderland BV is een onderneming dat is actief is binnen de vastgoedbranche. Zij richt zich voornamelijk op leegstaand (commercieel), zoals onder andere kantoorcomplexen, banken, hotels en ziekenhuizen. Met Seegers Beheer Gelderland BV voorziet hij bedrijven van advies omtrent de leegstand van hun leegstaande pand(en), over verkoopoptimalisatie of over (tijdelijke) herbestemming van het pand. Daarnaast beheert Seegers Beheer Gelderland BV tevens leegstaande panden en investeert zij in vastgoed.

Privé

Naast het vastgoed heeft Stefan Seegers nog een andere passie, namelijk koken. Als tiener stond hij al regelmatig te koken in de keuken. Met een carrière als chef kok op het oog ging Stefan Seegers uiteindelijk de horeca opleiding doen. Hij werkte toen een tijdje als kok, maar omdat de horeca opleiding ophield te bestaan, moest hij hier helaas mee stoppen. Doordat Stefan Seegers altijd al geïnteresseerd was in vastgoed, besloot hij zich meer op deze branche te richten en begon zijn eigen onderneming.
Op het moment woont Stefan Seegers samen met zijn dochter in Zutphen. Hoewel zijn werk uiteraard zijn passie is, reist Stefan Seegers ook graag in zijn vrije tijd. Hierbij zijn New York en Malaga zijn favoriete bestemmingen. Ook staat hij regelmatig op de golf- of tennisbaan en doet hij zo nu en dan aan vliegvissen.

Terug naar top