Jean Paul Wervenbos

Jean Paul Wervenbos is ondernemer en voornamelijk actief in de verkoop en de marketing in de toeristen-, horeca-, financiële en wellness-sector. Op dit moment is hij werkzaam bij Railpromo B.V., een restaurant in een trein.

Loopbaan

Na de middelbare school ging Jean Paul Wervenbos aan de middelbare detailhandel school studeren in Rotterdam. Vervolgens ging het aan het werk en heeft vanaf dat moment altijd hard gewerkt. In 1997 startte Jean Paul Wervenbos zijn eigen bedrijf: de Temple Bar. In 2003 verkocht hij de bar en startte Bos Corp in Tokyo. Op dit moment is hij nog eigenaar van drie bedrijven: Welness Travel in Singapore, MyWellcard in Singapore en Reward Holdings Limited in Hongkong en Bangkok. Daarnaast werkt Jean Paul Wervenbos bij Railpromo B.V als hoofd marketing en is hij hoofd business development bij de startup Cuisine B.V..

Huidige functie

Railpromo B.V. is een treinrestaurant, een uniek concept dat Jean Paul Wervenbos met veel passie uitvoert. Bij Railpromo B.V. neemt hij alle marketing- en verkoopgerelateerde activiteiten, inclusief het opzetten van een verkoop- en distributienetwerk op zich. Voor het opzetten van het verkoop- en distributienetwerk reis hij regelmatig af naar de World Travel Market in Londen. Jean Paul Wervenbos is verantwoordelijk voor het inhuren van het team, het opzetten van SOP’s, het verzorgen van boekingen en de verkoop, met het doel mensen op te leiden zodat taken van Jean Paul Wervenbos in de toekomst kunnen worden overgenomen.

Cuisine is een mobiele app die dient als restaurantgids voor toeristen die aankomen in Amsterdam. De app is nog in ontwikkeling, maar zal binnenkort live gaan. Het plan van Jean Paul Wervenbos is om dit platform na Amsterdam te lanceren in vijfentwintig steden in Europa.

Privé

Jean Paul Wervenbos is geboren op 28 september 1965 in Rotterdam, hier groeit hij ook op. Op dit moment woont hij samen met zijn vrouw, met wie hij in 2000 getrouwd is, en hun zoon en dochter in Den Haag. In vrije tijd speelt hij graag golf of gaat hij uit eten met zijn vrouw. Zakelijk reist Jean Paul Wervenbos veel, dus tegenwoordig reist hij minder, omdat hij het ook fijn vindt om thuis te zijn bij zijn gezin. Zijn favoriete vakantielanden zijn Japan, Thailand en Italië.

Terug naar top