Haico de Boer

Haico de Boer is een Fries die over de hele wereld reist, hij is opgegroeid in een tandarts familie en heeft 2 zussen. Na zijn jeugd te hebben doorgebracht in Friesland is hij gaan studeren in Groningen. Na zijn HEAO-studie ging hij naar Utrecht voor de opleiding vastgoedkunde.

Vastgoedondernemer

Haico de Boer is als makelaar beëdigd in ’t Gooi en heeft verschillende vastgoed gerelateerde functies gehad. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zich succesvol heeft ontwikkeld. Haico de Boer heeft gewerkt in de plaatsen Utrecht, Amsterdam, Haarlem en ’t Gooi. Hij is al vijftien jaar zelfstandig ondernemer en werkt als investeerder en vastgoedontwikkelaar in plaatsen als Den Bosch, Amsterdam, Arnhem maar probeert ook vastigheid te vinden in Miami. Op dit moment focust de vastgoedondernemer zich op de ontwikkeling van transformatiepanden. Dit zijn panden die leegstaan, zoals bijvoorbeeld kantoren en scholen die uiteindelijk worden hergebruikt en worden getransformeerd als woningen, hotels of studentenhuisvesting.

Televisie

Haico heeft naast zijn vastgoed carrière ook nog een tijd een eigen televisieprogramma gehad over watersport, het programma heette Vaarmagazine en werd uitgezonden op SBS6. Daarop volgend heeft hij ‘Zomer op 6’ gepresenteerd. Hij heeft na het presenteren van deze tv-programma’s de media-academie in Hilversum gevolgd en ook nog een acteursopleiding afgerond. Dit heeft er voor gezorgd dat hij in Goede Tijden, Slechte Tijden en de populaire serie Costa heeft gespeeld.

sportief

Haico is een enorme fan van sporten, dit blijkt uit de regelmaat die hij sport. Hij sport namelijk elke dag en zelfs in het weekend. Kortom, Haico is een echte sportverslaafde. Hij is fervent liefhebber van kitesurfen en wedstrijdzeilen. Kitesurfen doet hij over de hele wereld, waaronder in Kaapstad en Brazilië. In wedstrijdzeilen is Haico de Boer een echte professional geworden, zo is hij in 1999 en 2000 als beste zeiler van Nederland uitgeroepen. Hij heeft in verschillende klassen gevaren namelijk Laser, Valk, Regenboog, Pampus en sinds drie jaar vaart hij in de internationale Star klasse. De Star klasse is een kielboot (ex olympisch) waar nog steeds de top van de wereld in zeilt. Verder zeilt hij veel in het buitenland in verschillende klassen. Van Miami tot aan Buenos Aires vliegt hij naar de locaties waar de races zijn. Daarnaast bezit hij zelf verschillende boten die per container over de wereld vervoerd worden. Haico is niet alleen maar een watersporter, hij doet ook regelmatig aan hardlopen, fietsen, skiën, schaatsen en fitnessen. Hij heeft dus een enorme interesse in een diversiteit van sporten, maar is daarnaast ook nog een succesvolle vastgoedondernemer.

Terug naar top